Ayvalık Anaokulu

Vizyon: Sevgiyi, saygıyı, bilgiyi ve dünyamıza karşı sorumluluğu birlikte paylaşalım.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kültürel ve manevi değerlere sahip, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, sevgiyi saygıyı paylaşabilen, sorun çözebilen, doğaya ve çevresine duyarlı, araştırmacı, yaratıcı, mutlu çocuklar yetiştiren seçkin ve tercih edilen bir okul olmak.

Başarılar: Temiz Okul, Sağlıklı Okul - Beyaz Bayrak Sertifikası (Nisan 2016) Beslenme Dostu Okul Sertifikası (Nisan 2017) Temiz Okul, Sağlıklı Okul - Beyaz Bayrak Sertifikası (Nisan 2019) TÜRÇEV Uluslararası Eko-Okullar Programı - Yeşil Bayrak Sertifikası (Haziran 2020)

Saatler: SABAH 08.00- 12.30 ÖĞLE 13.00- 17.30 TAM GÜN : 08.00- 17.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜRKİYE ÇEVRE EĞİTİM VAKFI (TÜRÇEV) ULUSLARARASI EKO-OKULLAR PROJESİ YÜRÜTÜLMÜŞ, AYVALIK´IN İLK VE TEK YEŞİL BAYRAK ÖDÜLLÜ OKULU OLMA ÜNVANINI KAZANMIŞTIR. - BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ -SIFIR ATIK PROJESİ -OKULUM TEMİZ PROJESİ -SAĞLIKLI YAŞAM PROJESİ -MİNİK TEMA PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

WEB - https://ayvalikanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ali Çetinkaya Mah. Muammer Aksoy Cad. 29. Sk. No1 AYVALIK/BALIKESİR

Öğretim Şekli :YARIM GÜN / İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Ayvalık

Adres - Ali Çetinkaya Mah. Muammer Aksoy Cad. 29. Sk. No1 AYVALIK/BALIKESİR

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 km.