Fun Montessori Workshops Projesi Mart Ayı Etkinlikleri

Okulumuz  5-B Mavi Yunuslar  Öğle grubunun katılmış olduğu Fun Montessori Workshops Projesi etkinlikleri olarak Mart ayında Dil Eğitimi ve Kozmik Eğitim çalışmalarına yer verilmiştir.Mart ayının ilk iki haftalık sürecinde planlanan "Dil Eğitimi" etkinlikleri ögretmenimiz Merve KARATAŞ rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından başarıyla tamamlanmıştır.Mart ayının bir diğer çalışması olan "Kozmik Eğitim Etkinlikleri" de öğrencilerimiz tarafından keyifle uygulanmıştır.Ayrıca "Wordart" web2 aracı kullanılarak öğrencilerimize Montessori eğitiminin felsefesi olan özgürlük konusuyla ilgili "Sizce özgürlük ne demektir?" sorusu yöneltilmiştir.Verilen cevaplar ingilizceye çevirilerek "Maria Montessori"nin silueti oluşturulmuştur. Türkiye Romanya ve Litvanya'dan katılan diğer ortaklara da harf verilerek kelime bulutu çalışması yaptırılmış ve ortaya özgün bir ortak ürün çıkarılmıştır. Karma takım çalışması olarak her okuldan 2 öğrenci mektup arkadaşına "Dünya ve Barış" temalı resim yapmışlardır. Yapılan resimler eşleştirilen okullara göre sanal ortamda yerleştirilmiş ve mektup çalışması gerçekleştirilmiştir.

Bağlantı linki: https://docs.google.com/presentation/d/1eb_XH2DI16kXdNn4qgOGxYubzakiXzNAABfI_hnP1W8/edit#slide=id.p

24.03.2022 317

24-03-2022