Fun Montessori Workshops Projesi Nisan Ayı Etkinlikleri

Okulumuzda  5-B Mavi Yunuslar  Öğle sınıfı öğrencilerinin katılmış olduğu Fun Montessori Workshops Projesinde, Nisan ayında Matematik etkinliklerine yer verilmiştir.Son etkinliğimiz olan Matematik aktivitelerinde ögretmenimiz Merve KARATAŞ rehberliğinde öğrencilerimiz etkinlikleri keyifle uygulamışlardır.Bunun dışında projemizin anket sonucunda seçilen afişi çalışma kapsamına alınarak yapboz etkinliği öğrencilerle birlikte uygulanmıştır.Bu sayede öğrencilerimiz aktif olarak Web2 aracı kullanmanın keyfini yaşamışlardır.Öğrencilerimiz 17 okulun katılımıyla gerçekleşen öğrenci webinarında birbirleriyle tanışmışlar ve "Quiziz" isimli sanal oyun oynayarak çok eğlenmişlerdir.Ayrıca Maria Montessori'nin bu felsefe hakkındaki düşüncelerini her okulun bir öğrencisi, İngilizce olarak seslendirmişler yabancı dil konusunda da farkındalık kazanmışlardır.Yapılan çalışmalar birleştirilerek ortaya ortak ürün çıkarılmıştır.

06.05.2022 421

06-05-2022